Versluis & Willeboer

MAATWERK IN RAAMWERK

Onze kunststof kozijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De flexibiliteit, de kleur en de vorm van de kozijnen staan centraal.

Deze kozijnen plaatsen we voornamelijk in oudere woningen (met name het staalrenovatieprofiel). Deze kozijnen passen beter bij de uitstraling van de oudere woningen in Zeeland. 

We zorgen ook voor nieuwe beglazing bij woningen en bedrijfspanden in Zeeland. Wij doen dit in nieuwbouwwoningen, maar ook in de oude panden voor renovatie of voor isolatie.

Maatwerk in ruime zin is een passende oplossing, en een raamwerk betekent lijst, kader of frame. Versluis & Willeboer uit Serooskerke in Zeeland levert beide! 

 

Raamwerken, kozijnen, zijn bepalend voor het comfort en aanzien van gebouwen en woningen. Zowel in houten, kunststof als aluminium uitvoering zijn kozijnen “het raamwerk” voor architecten en ontwerpers. Het zijn met name de kozijnen met hun specifieke kenmerken die ieder gebouw of huis een eigen karakter meegeven. Bij elke locatie past een andere uitstraling en daar spelen de kozijnen een belangrijke rol in.

 

Ook de vakvulling binnen het raamwerk dient voldoende aandacht te krijgen. Glas geeft namelijk de vrijheid om te bepalen waar en hoe licht binnen kan vallen. Het zorgt voor sfeer, schept ruimte en openheid en geeft comfort. Door het juist toepassen van beglazing krijgen mensen contact met elkaar. Kozijnen plaatsen in Zeeland? Aluminium of kunststof kozijnen? Bij Versluis & Willeboer hebben ze de nodige vakkennis en ervaring om u te helpen.

 

Kortom, Versluis & Willeboer levert maatwerk in raamwerk en dat is niet zomaar onze slogan. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, om gebouwen of woningen, met onze vakkennis, ervaring en niet te vergeten efficiënte werkmethode zorgen wij ervoor dat uw opdracht zorgvuldig en volgens afspraak wordt uitgevoerd, met steeds als kernwoord: kwaliteit! 

De voordelen van onze kozijnen

Isolatie

4/5

Prijs

5/5

Veiligheid

5/5

Onderhoudsarm

4/5
IMG_4202

Maatwerk in Raamwerk

Versluis & Willeboer is al 40 jaar actief in Zeeland en levert maatwerk. Met persoonlijke aandacht leveren wij onze producten aan de klant. We denken met ze mee en in onze showroom in Serooskerke kunnen de klanten inspiratie opdoen en geadviseerd worden. We zorgen ook voor de dubbele beglazing bij oude en nieuwe woningen en we plaatsen schuifpuien zodat buiten en binnen gecombineerd worden.

 

Door deze producten is uw woning een stuk duurzamer en toekomstbestendig. En dit kunt u weer merken aan de energierekening. In de wintermaanden zorgen deze duurzame toepassingen ervoor dat uw woning lekker warm is en in de zomer betekent dit dat de warmte juist buiten blijft. Het isolatieglas en de verschillende kozijnen zorgen ervoor dat uw huis een goede beveiliging heeft en dat u in een geluidswerende woning woont. Bent u nieuwsgierig, wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder.

Aluminium-nieuwe-kozijnen-in-veere-vloerisolatie-in-zeeland-Kozijnen-Schuifpuien-Onze-Producten-werk-Versluis-&-Willeboer-Zeeland-Serooskerke

Onze laatste projecten

nieuwe-kozijnen-in-goes-voor-particulieren-Projecten-ons-werk-Versluis-&-Willeboer

Aluminium kozijnen nodig?

Aluminium kozijnen nodig? Wij kunnen u helpen. Wij verzorgen aluminium en kunststof kozijnen door heel Zeeland. Bij verschillende woningen passen we allerlei soorten kozijnen toe.

Lees verder »
nieuwe-kozijnen-in-middelburg-dakisolatie-in-zeeland-isoleren-van-uw-woning-op-walcheren-Ons-werk-projecten-onze-huizen-Willeboer-&-Versluis

Kunststof kozijnen plaatsen

Versluis & Willeboer levert maatwerk in raamwerk. Kunststof kozijnen plaatsen wij bij woningen door heel Zeeland. Bij verschillende woningen plaatsen wij verschillende kozijnen. Hieronder kunt

Lees verder »